Stamston

Vi kände att vi ville lyfta fram våra fyra grundstenar här på vår hemsida, de är för viktiga för att inte nämnas och berätta om. Därför finns det ny en ny flik under ‘våra ponnyer’, stamston. Där berättar vi lite om Bianca, Dendy, Fiefie och Dream, det var ju med dessa fyra ston som allt började och lade grunden för vad vi har och var vi står i dag med vår avel.

Vi tycker det är intressant att läsa om de äldre stona, vi hoppas att ni läsare uppskattar det med 🙂

Almnäs Dream RS 3143, 1992 – 2013

Fiefie v. Bright RS 2973, 1991 – 2016

Bianca La Chica Caballo RS 2496, 1987 – 2004

Dendy v.h. Groenenland RS 2730, 1989 – 2015

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

Februari!

Äntligen är vi förbi januari och inne i februari! Inte långt kvar till våren. Det kan man dock inte tro med tanke på det urtrista vädret som vi har, regn i massor! 🙁 Fy vad trist det är, det är blött och lerigt precis överallt.

Jag börjar vänja mig ganska bra med den nya sidan och WordPress, så himla smidigt när man väl lär känna verktyget.

Tänk ändå, att vi haft en hemsida i 18 år i år! Den har verkligen vuxit och så mycket information som finns där i form av bilder och dagbok, de har jag inte flyttat med. Bilder tas ju nya hela tiden och denna sida kommer fyllas med fotoalbum den med. Dagboken tror jag mest är intressant för mamma och mig, de senaste åren har det ändå varit så snålt med uppdateringar i den. Men jag gillar ändå att ta små nostalgitrippar kunna kika och läsa år tillbaka, så mycket minnen ♥.

Med hästarna är allt bra, eller så bra de kan bli i detta tråkväder… Får glädjas av denna bild i stället, passade på när vi hade snö för några veckor sedan.

Be There of Riverdance RS 616

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

Vår nya hemsida!

Jag har länge insett att vi behöver en ny hemsida. Den gamla är 17-18 år gammal och koden lika så… Den behövdes uppdateras på flera ställen. Jag har sedan ca ett år tillbaka börjat på allvar med att tänka i de banorna. För några veckor sedan så tog jag tag i det, och började leta vad jag ville ha och hur jag skulle göra. Valet blev en WordPress sida. Den är helt gratis och lätt att uppdatera, jag behöver inga program, endast en webbläsare eller app. Så, sakta men säkert så påbörjades flytten med all info och bilder, och rensa! Vad behöver egentligen finnas med på en hemsida i dag? Vi tog bort gästboken t ex, använder man det? Här kan man i stället skriva en kommentar till varje inlägg, vi provar och ser hur det funkar i stället 🙂 Den är inte helt klar ännu, men det viktigaste finns på plats just nu.

Hoppas du gillar vår sida och blir en flitig besökare 🙂

Thiffanny

En favoritbild, stona i junis kvällssol!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest